Mentor söker projektledare i Göteborg

Mentor Sverige är en ideell organisation som arbetar för att ge ungdomar i åldern 13-17 år självkänsla och framtidstro genom mentorskap. Vi söker nu en projektledare till vårt kontor i Göteborg där man blir en del av det härliga team vi har där!

Ditt huvuduppdrag kommer att vara att rekrytera och intervjua ungdomar och mentorer till Individuella mentorprogrammet. Du kommer också att hålla utbildningar, handleda mentorer, göra matchningar och organisera olika aktiviteter.

Som medarbetare hos oss delar du gemensam arbetsplats med dina kollegor på Mentor i centrala Göteborg, på Kronhusgatan 11. 

Om dig

Vi söker dig som trivs med att arbeta med ungdomar och tycker om nya utmaningar. Du är en positiv och engagerad person som gillar när det händer saker. Samtidigt är en del av arbetet administration och därför är noggrannhet också en viktig egenskap. Du kommer också att behöva göra bedömningar av människors lämplighet som mentorer därför behöver du vara lyhörd och ha god människokännedom.

Vi tror att du är kreativ, strukturerad och ansvarstagande. Vi söker dig som är socionom, beteendevetare, lärare, fritidspedagog eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. Språkkunskaper är meriterande. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning initialt. Tillträde januari 2018, eventuellt senare.

Om ansökan

Du skickar in din ansökan via mejl med: 

1) Personligt brev 

2) CV

3) Tidigaste tillträdesdatum

4) Ansökan skickas till ansokan@mentor.se. Har du frågor om tjänsten? Mejla niklas.gulin@mentor.se

5) Vi tar emot ansökningar löpande, så skicka in din ansökan snarast. Senast 21 december 2017. 

Mer om Mentor

Varje mentor gör en viktig insats. Mentorskap är ett kraftfullt verktyg för att skapa självkänsla och framtidstro hos ungdomar. Genom Mentors program kan vi tillsammans skapa ett samhälle där fler känner sig inkluderade.