Jobba hos Mentor

Mentor Sverige arbetar för att ungdomar mellan 13-17 år ska få en ökad framtidstro och stärkt självkänsla. Vi gör detta genom att erbjuda vuxna förebilder i mentorskap. Alla som arbetar för Mentor Sverige står upp för alla människors lika värde, vilket ska visa sig i ställningstaganden och handlingar. Vi finns på flera orter i landet och har egna regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

jobba hos oss stor.png

Lediga tjänster:

Platschef för Mentors verksamhet i Göteborg

Vill du jobba med att stärka ungdomar och vara med och skapa en ljusare framtid? Mentor Sverige söker en platschef till vårt kontor i Göteborg. Vi tror att du är en kommunikativ person som är lika bekväm med att träffa härliga ungdomar och volontärer som företagsledare och HR-chefer. Du drivs av att vara en bra ledare och att inspirera dina medarbetare till att göra sitt allra bästa. 

Om tjänsten:

Ditt huvuduppdrag kommer vara att leda personalen på Göteborgskontoret att nå sina verksamhetsmål inom vårt individuella mentorprogram och inom våra gruppmentorprogram. Arbetsgruppen består för närvarande av fem personer. Du kommer också att ansvara för Mentors företagskontakter i Västsverige. En annan viktig arbetsuppgift är att engagera nya företag till att bli partners. Du kommer att sitta i Mentors ledningsgrupp och vara en viktig del i det strategiska arbetet med att utveckla vår verksamhet. 

Som medarbetare hos oss delar du gemensam arbetsplats med dina kollegor på Mentor i centrala Göteborg i ett kontorshotell på Kronhusgatan. 

Om dig:

  • Vi söker dig som trivs med att arbeta med att leda en arbetsgrupp och gillar nya utmaningar. Du bör ha ett par års erfarenhet av ledarskap.
  • Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar då vår målgrupp är ungdomar mellan 13 och 17 år. 
  • Att jobba med nya företagskontakter kräver att du har viss erfarenhet av näringslivet.  Det är bra om du är en driven person.
  • En annan egenskap som är viktig för tjänsten är att du är flexibel.  Under en dag kanske du kommer att presentera Mentor för en ledningsgrupp på förmiddagen och rekrytera ungdomar till mentorprogrammet i en högstadieskola på eftermiddagen.    
  • Framför allt är du en person som kan entusiasmera och leda det härliga gänget i Göteborg och lotsa dem mot att nå målen.

Tjänsten är en heltidstjänst med tills vidareanställning (6 månaders provtjänstgöring). Tillträde senast den 21 augusti.

Lön: Fast månadslön

 

Ansök senast den 16 april genom att skicka ett mejl som innehåller:

1) Personligt brev

2) CV

Ansökan skickas till ansokan@mentor.se. Har du frågor? Kontakta Annika Cripps, verksamhetschef i Göteborg, på 0765-263582 eller annika.cripps@mentor.se. Vi går igenom ansökningar löpande – sök så snart som möjligt. 

 

skiljelinje.png