Marknadsansvarig till Mentor Sverige

Nu söker vi en Marknadsansvarig, till avdelningen Marknad & Partnerskap, som kan stärka vårt varumärke och skapa barriärbrytande kommunikativa resultat. Vi söker en person som kan stärka vårt arbete med ett starkt fokus på ungdomar och deras engagemang.

Nu söker vi en Marknadsansvarig, till avdelningen Marknad & Partnerskap, som kan stärka vårt varumärke och skapa barriärbrytande kommunikativa resultat. Vi söker en person som kan stärka vårt arbete med ett starkt fokus på ungdomar och deras engagemang.

Som marknadsansvarig motiveras du av vårt uppdrag att främja ungdomars hälsa och motståndskraft genom positiva och preventiva insatser. Du brinner för att göra skillnad och ser en inneboende kraft i alla, såväl ungdomar som anställda. Självklart delar du vår värdegrund och har ett framtidsinriktat arbetssätt. Du navigerar tryggt team och landskap inom kommunikation.

Arbetsbeskrivning
I ditt arbete leder, producerar, utvecklar och följer du upp samtliga marknadsförings-och kommunikationsinsatser för avdelningen Marknad & Partnerskap. Du kan arbeta tvärs över analys, strategi, kreativitet såväl som implementering. Du har nationellt genomförandeansvar för specialprojekt, marknadsinsatser, kampanjer och synlighet och övriga engagemangsdrivande satsningar gentemot och tillsammans med programverksamheten, partners och andra intressenter. I rollen ingår även designerat budgetansvar. Du bistår hela verksamheten i att proaktivt genomföra, utveckla och följa upp större förändringsprojekt.

Du är medlem i teamet för Marknad & Partnerskap och rapporterar till Marknadschef. Arbetsledning för större projekt ingår. Som funktion verkar du även gentemot samtliga avdelningar och våra tre regioner utifrån Malmö, Göteborg och Stockholm. Resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som marknadsansvarig, marknadschef, pr-konsult eller liknande. Akademisk examen eller motsvarande erfarenhet är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med politiska, lobbying- eller samhällsutvecklingsfrågor är detta meriterande. Vi ser gärna att du har samtida erfarenhet av vår tids nya kommunikationsverktyg och ett öga för grafisk design. Det är viktigt att du har erfarenhet av att förvalta och utveckla webbplatser samt sociala kanaler.

Din bakgrund och profil
Som person är du perceptiv mot omvärlden och en strateg med god analytisk förmåga som du kan omsätta till tydlig och effektiv kommunikation till olika målgrupper, både i tal och skrift. Du månar om att det du gör ska ha effekt och genomföras på ett effektivt sätt. Du är inkluderande och skapar möjligheter i samverkan med andra samt navigerar med lätthet över olika fält av kunskap, information och metodik.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba på en dynamisk arbetsplats som verkar för att dagens ungdomar ska få framtidstro. Tjänsten är stationerad i Stockholm där du samverkar med våra tre regioner som även inkluderar Göteborg och Malmö. Kollektivavtal med Unionen. Här finns det möjlighet att göra skillnad för samhället och individen.

Ansökan
Rekrytering sker löpande och ansökan samt frågor skickas senast den 8 juli via: Jakob Jansson, Marknads- & Insamlingschef, [email protected] alt. +46 72 727 78 55

Mentor Sveriges vision är en värld där unga får växa och utvecklas hälsosamt och drogfritt. Vi är en ideell organisation som arbetar med det kraftfulla verktyget mentorskap för ungdomar mellan 13-17 år. Vår programverksamhet syftar till att skapa framtidstro, stärkt självkänsla och utökad egenmakt. Mer information om Mentor Sverige finns via: www.mentor.se

Du kanske är nyfiken på hur vi jobbar? Här har du några smakprov på kommunikation som vi har gjort under de senaste åren.

Kampanjen Killfällan skapade vi för motarbeta den skadliga machokulturen i samhället genom mentorskap där vuxna män är förebilder för unga killar och peppar dem att vara precis som de är.  Besök kampanjsajten >>
Att växa upp som hbtq-ungdom kan innebära en tonårsperiod kantad av frågor, oro och funderingar. Därför tog vi fram Hbtq-handboken – samlade tankar, tips och råd från vuxna hbtq-personer till hbtq-ungdomar. Besök kampanjsajten >>
Unga röster 2017 bygger på en enkätundersökning om ungas tankar kring framtiden, vuxenstöd och valet 2018. Besök kampanjsajten >>