Bli en förebild!

Vi på Mentor Sverige träffar flera hundra ungdomar varje år och det är tydligt att många av dessa vill ha en förebild. Genom att få en mentor kan en ung person få fler perspektiv, någon som stöttar en privat och i skolan. Ditt engagemang är viktigt och betyder mycket för dagens ungdomar.

10 januari 2020 | Nyheter

Vi på Mentor Sverige träffar flera hundra ungdomar varje år och det är tydligt att många av dessa vill ha en förebild. Genom att få en mentor kan en ung person få fler perspektiv, någon som stöttar en privat och i skolan. Ditt engagemang är viktigt och betyder mycket för dagens ungdomar.

Anmäl dig för att bli mentor, klicka här.

Positiva förebilder påverkar våra handlingar och motiverar oss att sträva efter att upptäcka vår potential och göra något av det

Felicia Margineanu, ambassadör i kampanjen #minförebild