Swisha din julklapp!

Swish swish – en tjuga räcker en liten bit

Ju fler tjugor, desto längre kommer vi. Mentorskap är ett effektivt redskap för att skapa framtidstro och självkänsla hos unga, själva grunden för ett samhälle där människor känner sig inkluderade. Nu skapar vi framtiden tillsammans.

Varför ska du ge en julgåva till Mentor?

Det finns så många organisationer att ge sina julpengar till. Varför ska du välja just oss? Jo, om du är oroad för hur samhället ser ut idag, där många unga är och känner sig exkluderade, ska du skänka pengar till Mentor Sverige. Vår organisation jobbar med mentorskap, ett av de allra mest effektiva sätten att stärka ungdomar inför framtiden.

4 av 10 unga känner ångest inför framtiden. 7 av 10 känner inte att de har fått tillräcklig kunskap för att känna att de kommer klara sig på arbetsmarknaden i framtiden. De här siffrorna kan vi tillsammans hjälpa till att förbättra – många unga behöver bara lite stöd och pepp på vägen.

Jag hade behövt en mentor, någon som kunde förklara vem Strindberg är, och som kunde hjälpa mig lösa en ekvation.

Alexandra Pascalidou, Mentors ambassadör

SWISHA: 902-5024

BANKGIRO: 902-5024 (SEB)

VAD GÅR PENGARNA TILL?

Mentor Sverige är en ideell organisation med ett 90-konto. Vi är också medlemmar i FRII – Frivilligorganisationernas insamlingsråd. Att vara medlem i FRII innebär att man måste redovisa sina pengar på ett visst sätt och att en viss procentandel måste gå till verksamheten. Självklart följer vi de här reglerna och de pengar som du betalar till oss går direkt till vår verksamhet. Tusen tack för ditt bidrag!

Vill du bidra genom att vara volontär hos oss? Varmt välkommen – vi har två olika program som kräver olika mycket tid av dig.

Anmäl dig som mentor

Ungdomarnas egna ord om mentorskap