Vi söker en kommunikatör

Är du en samhällsintresserad kommunikatör med grymma skills och roliga idéer? Vi söker just nu en vikarie för Saga som ska gå på föräldraledighet. Välkommen med din ansökan!

Från vänster på bilden: Sara Rumar, kommunikationschef, snart föräldralediga Saga Åkerström Nurmi och Leandro Pinto, kommunikatör.

På Mentor Sverige jobbar vi för ett starkt civilsamhälle där alla människor känner sig inkluderade. Ungdomars framtidstro och hälsa är vår kärnfråga – nu söker vi en kommunikatör som vill göra skillnad och som drivs av att stötta ungdomar.

  • Vi söker efter dig som är initiativrik och orädd. Gillar du att hitta nya angreppssätt och vägar att kommunicera? Är du nyfiken och uppdaterad kring omvärldsfrågor? Då passar du in hos oss! 
  • Du är en stark skribent med koll på hur du uttrycker dig gentemot olika målgrupper och i olika kanaler. Vi ser gärna att du har ett öga för design och att du kan navigera i Adobe-programmen, särskilt Photoshop och InDesign. Har du erfarenhet/stort intresse av att klippa film är det det merit, vi rör oss mer och mer mot att kommunicera rörligt.
  • PR är viktigt för oss – har du erfarenhet av att jobba mot press är det meriterande.
  • Du bör ha ett intresse för trender och utveckling inom sociala medier, och en förståelse för hur vi ska uttrycka oss i olika kanaler.

Så söker du jobbet

Tjänsten är ett vikariat från och med mitten av april, beroende på när du kan börja. Vikariatet sträcker sig till slutet av januari 2019 i första hand, men chans till förlängning. Placeringsort: på vårt huvudkontor i Stockholm (Hötorget).

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till kommunikationschef Sara Rumar: sara.rumar@mentor.se senast den 9 mars 2018. Har du frågor? Du når Sara direkt på 073-656 07 03.

Mentor Sverige har kollektivavtal genom Unionen, har du frågor kring arbetsplatsen och avtalet, kontakta Pedro Fuentes på pedro.fuentes@mentor.se eller 076-230 86 79.