Du måste acceptera cookies för inriktning för att kunna titta på videos via YouTube.

Pexel-harsch-shivam

Mentor Inspo Tech

Inspiration till en framtid inom tech

Alla ungdomar funderar på vad de ska syssla med som vuxna. Under Mentor Inspo Tech kommer vi snacka framtid, teknik, studieval och karriär i en livesändning med otroliga inspiratörer från techbranschen! 

 

Dagens arbetsliv förändras i spåren av vår digitala utveckling och leder till att allt fler av jobben i världen blir techrelaterade. Vilken digital kompetens kommer att behövas för att utföra dessa jobb? Vi vill genom olika inspiratörer från techbranschen inspirera ungdomar till framtidens karriärmöjligheter.

En film för elever i högstadiet och gymnasiet som vill ha inspiration, skolmotivation och pepp inför en framtid inom tech.

 Jag fick inspiration och känner mig motiverad för framtiden och jag skulle vilja testa olika jobb

 

I eventfilmen medverkar

Sofia Kacim - Moderator

Sofia är Marknadschef på Mentor Sverige och eventets moderator

Binette Seck - Social Tech Entreprenör

Binette blev korad till 2021års IT kvinna. Hon är Co-Founder till Space Academy, arbetar som konceptledare för programmeringskursen Changers Tech och har utbildat över 26 000 barn och ungdomar i kodning.

Anna Lundqvist - Senior UX designer

Anna Lundqvist arbetar som frilansande UX-designer och lärare på Hyper Island och Berghs School of Communication. Hon arbetar tillsammans med många kända varumärken som Spotify, ICA, Facebook.

Baran Çürüklü - Forskare inom AI-och Robotik

Baran innehar en PhD i AI och arbetar idag som forskare och föreläsare inom AI och Robotik på Mälardalens högskola.

Gunilla VonPlaten - Entreprenör

Gunilla är entreprenör, företagsledare och Investerare. Hon är grundare till Xzakt. Filantrop och också en av Mentors ambassadörer.