Du måste acceptera cookies för inriktning för att kunna titta på videos via YouTube.

Ambassadörer hos Mentor

Lär känna våra ambassadörer

Mentors ambassadörer stöttar och inspirerar ungdomar till att tro på sig själva och våga drömma. Artisten Ella Tiritiello, sociala medier-profilen TikTok-Chrille samt entreprenören Gunilla von Platen är våra uppskattade ambassadörer som hjälper till att sprida vårt budskap och medverkar på ungdomsevent och aktiviteter.

Ella Tiritiello

Ella Tiritiello gjorde sitt första stora avtryck på världsscenen när hon, vid blott 14 års ålder, framförde "For A Better Day" när Globen bytte namn till Avicii Arena. Detta markerade början på en resa fylld av framgångar och musikaliska prestationer. Vi tycker att Ella, med sitt driv, sin talang och ödmjukhet, är en stor förebild för dagens unga och vet att hon kan inspirera många till att nå sina drömmar.
Se mer av Ella här

TikTok-Chrille

TikTok-Chrille – eller Christian Skogsgård som han egentligen heter, är en 23-årig journalist från Småland. Han har över 176 K följare på TikTok och är en stor förebild hos unga. Med en bakgrund som journalist har han gjort personliga intervjuer till sitt signum. På sin stora kanal har han träffat stjärnor som Bianca Ingrosso, Zara Larsson samt fått möjlighet att intervjua alla våra stora partiledare inför EU-valet.
Se mer av TikTok-Chrille här

Gunilla von Platen

Gunilla von Platen är svensk entreprenör, investerare, företagsledare och filantrop samt en av Svenskt Näringslivs ambassadörer. Hon är grundare till kundservice-bolaget Xzakt Kundrelation som hon sålde till Altor 2017 och är i dag partner hos Transcom Worldwide AB där Xzakt ingår. Hon är även sommarpratare och författare till boken Draken i rummet.
Se mer av Gunilla här
Med mitt ambassadörskap hoppas jag kunna inspirera och motivera andra unga att också tro på sig själva!
Ella Tiritiello
AMBASSADöR MENTOR

Här berättar Ella Tiritiello om sitt ambassadörskap för Mentor Sverige.

Här berättar Gunilla Von Platen om varför hon är ambassadör för Mentor Sverige.