Du måste acceptera cookies för inriktning för att kunna titta på videos via YouTube.

Ser fram emot att få fler unga att tro på sig själva

Artisten Ella Tiritiello blir ny ambassadör för Mentor Sverige

Vi på Mentor är stolta över att presentera Ella Tiritiello, den begåvade artisten bakom den gripande tolkningen av ”For A Better Day”, som sin senaste ambassadör. Vid en ålder av bara 17 år har Ella redan imponerat världen med sin musikaliska talang och starka närvaro på scenen. Som ambassadör ser hon fram emot att få fler unga att tro på sig själva och våga lite mer.

Ella Tiritiello gjorde sitt första stora avtryck på världsscenen när hon, vid blott 14 års ålder, framförde ”For A Better Day” när Globen bytte namn till Avicii Arena. Detta markerade början på en resa fylld av framgångar och musikaliska prestationer.

I samband med sitt nya ambassadörskap för ungdomsorganisationen Mentor Sverige betonar Ella vikten av stöd och tillit för unga människor.

Mentor ambassadör Ella Tiritiello

Arbetet som Mentor gör ligger mig varmt om hjärtat och jag är så glad över vårt samarbete! Att ha någon som tror på en och hjälper en är så otroligt viktigt. Om jag inte hade haft det stöd som jag hade hemifrån och från mitt team hade jag nog aldrig vågat kliva ut i rampljuset och jagat min dröm, som jag nu gjort. Speciellt inte i så ung ålder. Med mitt ambassadörskap hoppas jag kunna inspirera och motivera andra unga att också tro på sig själva! säger Ella.

Mentor ambassadör Ella Tiritiello

Stort engagemang i unga

Artistens engagemang för att stötta och inspirera unga människor går hand i hand med Mentors uppdrag att skapa positiva möten mellan mentor och ungdom samt att ge stöd till ungdomar i Sverige. Tillsammans kommer de att fortsätta att göra verklig skillnad i unga människors liv runt om i landet.

Alla som var med på Mentors hyllningskväll blev rörda av Ellas unika röst. Vi är mycket glada över att välkomna Ella Tiritiello till Mentor Sverige som ambassadör och vet att många unga ser upp till henne, säger Cecilia Bernard, generalsekreterare på Mentor Sverige.

Har släppt två EP-skivor samt skådespelar i film om Gyllene Tider

Ella har släppt två hyllade EP-skivor, ”Younger” och ”The youth, emotions and everything in between”, vilka inte bara har roterat flitigt på både svenska och internationella radiokanaler. I sommar gör hon debut som skådespelare i Gyllene Tider-filmen ”Sommartider” där hon spelar Marie Fredriksson.