Du måste acceptera cookies för inriktning för att kunna titta på videos via YouTube.

Engagera dig volontärt

Bli en förebild för unga och engagera dig volontärt

Bli volontär och en förebild för unga. Vissa ungdomar hittar sig själva snabbare medan andra kan behöva uppmuntran och extra stöd på vägen för att växa och ta plats. Engagera dig volontärt hos oss på Mentor och ge ungdomar möjlighet att nå sina drömmar!  Arbetet är ideellt och du får massor av energi och glädje tillbaks.

På Mentor arbetar vi med att stärka ungdomar inför framtiden genom olika typer av mentorskap. Vi stöttar, delar kunskap och inspirerar för att ge ungdomar ökad handlingskraft, bättre självkänsla och möjlighet att nå sina drömmar. Så att alla ungdomar kan växa upp hälsosamt och känna hopp inför framtiden.

 

Som volontär kan du engagera dig på flera sätt

Du kan bli mentor till en eller flera ungdomar. Du kan bli coach under vår workshop Mentor Boost eller bli inspiratör i Mentor Inspo. Här nedan kan du läsa mer om våra olika volontärengagemang och anmäl ditt intresse om att bli en vuxen förebild för Sveriges ungdomar!

 

Läs mer och anmäl dig här

Bli coach

I Mentor Boost, är du coach och medverkar i en workshops för ungdomar i årskurs nio eller första året på gymnasiet. Med workshopen vill vi stärka ungdomarnas personliga och professionella utveckling.
Läs mer och anmäl dig här
Läs mer och anmäl dig här

Bli inspiratör

I Mentor Inspo är du inspiratör för elever i högstadiet. Ett digitalt forum där vi pratar om livet, arbete och karriär. Med syfte att ge eleverna inspiration och framtidsdrömmar.
Läs mer och anmäl dig här
Läs mer och anmäl dig här

Bli mentor

I vårt mentorprogram, blir du som vuxen mentor till en eller flera ungdomar under minst sex månader. Med målet att bli en vuxen förebild som stöttar ungdomen att nå sina drömmar.
Läs mer och anmäl dig här
Jag tycker att det bästa var att man blev mer motiverad och att få veta att det finns olika sätt att få ett jobb.
Elev och deltagare av Mentor Inspo
Ungdomars röster om Mentors olika program
Det som var bäst med Mentor Boost var att man fick tillfällen att prata om framtiden. Att lära sig om hur man ska sätta mål och vad man kan göra för att förbättra sin självkänsla, självförtroende och att tänka utanför boxen.
Elev och deltagare av Mentor Boost

Tipsa en vän eller kollega