Du måste acceptera cookies för inriktning för att kunna titta på videos via YouTube.

KPMG blir ny General Partner

KPMG inleder partnerskap med Mentor Sverige

Den ideella organisation Mentor Sverige och revisions- och rådgivningsföretaget KPMG inleder ett partnerskap. Samarbetet syftar till att bidra till Mentors arbete för att ge unga stärkt självkänsla, utökad egenmakt och mer framtidstro. KPMG:s Head of Clients & Markets Tina Zetterlund tar även plats i Mentor Sveriges styrelse.

KPMG inleder ett nytt partnerskap med Mentor Sverige. Samarbetet innebär dels att KPMG:s 2000 medarbetare uppmanas att på olika sätt bidra och ingå i mentorskap, dels genom att ta en plats i Mentor Sveriges styrelse.

 – Jag är otroligt glad och stolt över vårt nya partnerskap med Mentor Sverige. Ett utav våra fokusområden är just samhällsnytta och vi ser detta som en möjlighet att få bidra till att stärka unga vuxna. Det är just våra unga vuxna som är framtiden och jag personligen ser mycket fram emot att ingå i såväl mentorskap som att bidra till Mentor Sverige genom vår roll i styrelsen.

Tina Zetterlund, Head of Clients & Markets på KPMG.

– Med KPMG som partner kan vi erbjuda fler unga en närvarande vuxen och en väg in i arbetslivet. Vårt samarbete började när Mentor grundades 1996 och KPMG blev vår revisionsbyrå. Nu tar vi gemensamt nästa steg och vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

Cecilia Bernard, generalsekreterare på Mentor Sverige.

Om Mentor Sverige
Mentor Sverige är en ideell organisation som arbetar för en värld där unga får växa och utvecklas hälsosamt. Genom mentorskap ger vi ungdomar ett utökat nätverk, kunskap om arbetsmarknad och studier samt verktyg för ökad självkänsla, handlingskraft och framtidstro. Vår målsättning är att tillsammans med företag, skolan och vuxna öka ungas möjlighet till en jämlik och inkluderande arbetsmarknad.
Om KPMG
KPMG är en global organisation av oberoende kunskapsföretag som utför kvalificerade tjänster inom revision, skatt, juridik och rådgivning. Vi är verksamma i 143 länder och har över 265 000 partners och anställda. Tillsammans rustar vi din verksamhet för en hållbar och trygg framtid. Kraften i vårt erbjudande är unika specialistkompetenser samlade i ett brett utbud av integrerade tjänster.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi på Mentor jobbar med våra partners och hur ditt företag skulle kunna bidra till vårt arbete? Läs gärna mer här!