Du måste acceptera cookies för inriktning för att kunna titta på videos via YouTube.

Mentor Sverige i samarbete med TUI Care Foundation

Ett nytt kapitel med TUI Care Foundation

Vi på Mentor är glada att välkomna TUI Care Foundation som ny General partner. Tillsammans kommer vi att lansera TUI Futureshapers Sweden för att öka ungas motivation och stärka deras självförtroende genom workshoppar, bootcamps inom turism samt mentorskap. Programmet erbjuder TUI-anställda möjligheten att inspirera och coacha ungdomar inom socialt entreprenörskap och turism.

För Cecilia Bernard, generalsekreterare för Mentor Sverige, ger samarbetet en möjlighet att vidga vyerna för de unga deltagarna.

Med TUI Care Foundation som vår partner kan vi ge fler unga en stöttande vuxen som guidar och visar en väg in på arbetsmarknaden. Tillsammans tar vi nästa steg och vi ser fram emot ett långsiktigt och givande samarbete.

Mentor och TUI Care Foundation har samarbetat tidigare. Under 2019 inledde Mentor International och TUI Care Foundation ett globalt partnerskap för att driva mentorprogram som stärker unga från utsatta områden i Jordanien, Tyskland och Sverige. Ett pågående program med Mentor Arabia hjälper unga kvinnliga entreprenörer att lyckas i sina karriärer i Tunisien.

TUI Futureshapers Sweden är en del av TUI Futureshapers Programme som syftar till att ge människor kraften att omvandla sociala utmaningar till entreprenöriella möjligheter i turistdestinationer.