Ambassadörer

Mentors ambassadörer stöttar och inspirerar ungdomar till att tro på sig själva och våga drömma. De medverkar bland annat på Mentors ungdomsevent och partnerträffar.

Alexandra Pascalidou

Hon är en av våra mest namnkunniga journalister, programledare och författare. Dessutom är hon en person som står upp för allas lika värde, trots att det många gånger har haft ett pris. Alexandra Pascalidou växte upp i Grekland men flyttade till Rinkeby strax utanför Stockholm i sexårsåldern.

Jag hade behövt en mentor, någon som kunde förklara vem Strindberg är, och som kunde hjälpa mig lösa en ekvation.

Alexandra Pascalidou

Roy Fares

Roy Fares en populär konditor, tv-profil och författare. Han kom från kriget i Libanon till Sverige när han var sex år gammal och har sedan dess skrivit fyra böcker och bland annat korats till Årets Konditor.

Mentor Sverige gör ett fantastiskt och viktigt arbete med att skapa en inkluderande värld för ungdomar, något som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Roy Fares

Johan Ernst Nilsson

Johan Ernst Nilson är upptäcktsresande och äventyrsfotograf och har genomfört expeditioner i över 140 länder. Efter att stått på toppen av Mount Everest och skidat till båda polerna har han lärt sig vikten av att fokusera på mål och arbeta i team. Hans motto är: ”Allt är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid”.

Det är viktigt att vi guidar ungdomar till hur de ska nå sina mål och vilka vägar man kan välja. Med vår erfarenhet och deras fantasi kan vi tillsammans skapa ett bättre Sverige.

Johan Ernst Nilsson