Ambassadörer

Lär känna tre av våra ambassadörer

Mentors ambassadörer stöttar och inspirerar ungdomar till att tro på sig själva och våga drömma. Nikki Amini, Alexandra Pascalidou och Roy Fares är tre av våra uppskattade ambassadörer som bland annat medverkar på ungdomsevent och partnerträffar.

Nikki Amini

Hon har lång erfarenhet av musikbranschen ­– som PR- och marknadsstrateg har hon arbetat med stjärnor som Justin Bieber och Rihanna, och till hösten återvänder hon för tredje gången som jurymedlem i Idol.

Under ungdomsåren är det så viktigt att ha vuxna förebilder som är närvarande, förstående och hjälpsamma oavsett vilken situation du befinner dig i.

Nikki Amini

Alexandra Pascalidou

Hon är en av våra mest namnkunniga journalister, programledare och författare. Dessutom är hon en person som står upp för allas lika värde, trots att det många gånger har haft ett pris. Alexandra Pascalidou växte upp i Grekland men flyttade till Rinkeby strax utanför Stockholm i sexårsåldern.

Jag hade behövt en mentor, någon som kunde förklara vem Strindberg är, och som kunde hjälpa mig lösa en ekvation.

Alexandra Pascalidou

Roy Fares

Roy Fares en populär konditor, tv-profil och författare. Han kom från kriget i Libanon till Sverige när han var sex år gammal och har sedan dess skrivit fyra böcker och bland annat korats till Årets Konditor.

Mentor Sverige gör ett fantastiskt och viktigt arbete med att skapa en inkluderande värld för ungdomar, något som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Roy Fares