Du måste acceptera cookies för inriktning för att kunna titta på videos via YouTube.

Fullträff med vinterns Mentor Inspo Mega Äventyrligt självledarskap!

Mentor Inspo Mega – Äventyrligt självledarskap

Vinterns Mentor Inspo Mega Äventyrligt självledarskap, Sveriges största digitala skolevent, samlade över 12 000 högstadie- och gymnasieelever. Ännu en gång har Mentor bjudit in skolor över hela landet att delta och inspireras, denna gång på temat Äventyrligt självledarskap.

Vinterns Mentor Inspo Mega Äventyrligt självledarskap, Sveriges största digitala skolevent, samlade över 12 000 högstadie- och gymnasieelever. Ännu en gång har Mentor bjudit in skolor över hela landet att delta och inspireras, denna gång på temat Äventyrligt självledarskap. Under en timme fick eleverna ta del av konkreta verktyg för att utforska det egna ledarskapet som de får användning för både i och utanför skolan. Äventyrligt självledarskap handlar om att stimulera kreativitet, problemlösning, självkänsla och självförtroende – både individuellt och tillsammans.

Några av profilerna som deltog var träningsprofilen och inspiratören Fanny Ahlfors, äventyraren och fotografen Emma Svensson, Scouternas unga talesperson Albin Hedlund samt träningsskribenten och löpcoachen Jenny Sunding.

Lära oss så mycket om var man kan finna nya upplevelser. Att man fick lära sig hur man kan minska stressen vilket är bra för oss elever.
Ungdom

Att få lära med mer om de positiva fördelarna med naturen. Få tips för hur man ska klara sig ut problem. Man fick en pepp!
Ungdom

Tycker det var otroligt inspirerande för ungdomar ( kollade med min klass) och nu blir man ju peppad i att göra ett friluftsäventyr för kropp och knopp tillsammans med eleverna.
Lärare

Se Mentor Inspo Mega i efterhand!

Mentor Sverige vill rikta ett stort tack till alla elever som deltog och våra fantastiska inspiratörer som bjöd på ovärderlig inspiration, konkreta tips och pepp inför framtiden.

Mentor Inspo Mega – Äventyrligt självledarskap var en del av det Drömprojekt som Mentor, Scouterna och Friluftsfrämjandet tilldelades genom Postkodlotteriet under 2023. Tack till alla som är med i Postkodlotteriet för att ni möjliggjorde det här programmet!

Missa inte att du kan se hela eventet i efterhand på Mentor Sveriges Youtube-kanal.

Läs gärna mer om Mentor Inspo Mega här!